Изработка на конверзија УСПЕШНА Секој Ден

преземете

Насловна

Outlook Express е-пошта во Outlook конвертор

Во повеќето бизниси, користење на e-mail клиент наместо да се потпираат на веб-базирани пошта е стандард. Иако постојат многу e-mail клиенти таму за ракување со вашата e-mail сметки, индустриски стандард кој доминира на пазарот се пошта производи направени од страна на Microsoft. Еден од најпознатите разноврсна e-mail клиенти и далеку од најпопуларните е Microsoft Outlook, комплетно решение за обработка на сите на вашата e-mail сметки, вклучувајќи веб-базирани сметки. Microsoft Outlook може да се користи за многу задачи во прилог на испраќање. Таа може да собере илјадници контакти, да ви помогне да организира дневни задачи и задржи во допир со пријатели или клиенти лесно и сигурно.

Outlook Express to Outlook Converter Download Unlock Outlook Express to Outlook

Постои, исто така, голем проблем кога станува збор за Microsoft Outlook, сепак. Вклучено во Windows XP и постара е многу помалку моќни Outlook Express, уште се користи од страна на десетици милиони луѓе ширум светот. Проблемот е дека и двете Outlook Express и далеку пософистициран Microsoft Outlook и користат различни формати, што компатибилност и флексибилност проблем во многу ситуации. На пример, Ако надградба на Windows 7, ќе видите дека вашиот стар Outlook Express контакти и зачувани пораки во EML формат првично ќе бидат функционира кога ќе почнат да го користат Microsoft Outlook или Windows Live Mail. Исто така, Ако се менуваат со текот на Outlook Express до Outlook, не ќе мора вашите пораки автоматски се префрлени.

За да се поправи ова најчесто се среќаваат проблем, корисници ќе треба EML да PST Конвертор. Ова ќе го направи сите снимени податоци достапни во Microsoft Outlook на тој начин заштедувајќи ви еден тон проблеми. Постојат различни Outlook Express до Outlook конвертори достапна денес и тие можат да ви помогнат со некои од овие проблеми со компатибилноста. Сепак, Многу од овие програми се со некои големи ограничувања. На пример, многу од овие конверзија апликации, не зачува директориум структура, кога ќе извоз на податоци. Исто така, додатоци на пораки не можат да бидат пренесени во текот на процесот на. Исто така, постојат многу други можни ограничувања, вклучувајќи подржани формати, Големина на Фајлот ограничувања и кодирање прашања.

За среќа, постои едно решение кое може да се ублажи оваа ситуација и да ја направат е можно да сигурно мигрираат пораки од EML да PST лесно и со сите функции и податоци непроменети. Потполност име Outlook Express до Outlook Конвертор го прави токму тоа, што ја прави идеална алатка за претворање на датотеки креирани од широк спектар на e-mail апликации, што ги прави компатибилни со Microsoft Outlook. Софтверот е особено разновиден како и брза и флексибилна. Тоа го прави ова решение главна време чувар, бидејќи им овозможува да едноставно да заборавите за големи миграција проблеми кои многу бизниси искуство со овој вид на работа. Наместо тоа, можете да ги споделите оваа програма се на напорна работа за вас.

Download Outlook Express to Outlook Converter Buy Outlook Express to Outlook Converter

Outlook Express до Outlook Конвертор исто така, обезбедува голем број на напредни опции конверзија. EML датотеки може да се конвертира во MSG формат и обратно. И EML и MSG додадени фајлови: може да се конвертира во широк спектар на други e-mail формати што ги прави погодни за работа со речиси било која друга e-mail клиент во моментов на пазарот.