Marrja Konvertimi SUKSESSHËM Every Day

Shkarko

Shtëpi

Outlook Express për Outlook Email Converter

Në bizneset më, duke përdorur një klient email jo duke u mbështetur në web-bazuar mail-i është standardi. Edhe pse ka shumë klientët e-mail atje për trajtimin e llogaritë tuaja email, standarde të industrisë e cila dominon tregun janë produkte të postës bërë nga Microsoft. Një nga më të gjithanshëm klientët e-mail dhe deri tani më të njohura është Microsoft Outlook, një zgjidhje të plotë për trajtimin e të gjitha llogaritë tuaja email, duke përfshirë edhe web-bazuar llogaritë. Microsoft Outlook mund të përdoret për detyra shumë më tepër për emailing. Ajo mund të ruajë mijëra e kontakteve, të ju ndihmojë për të organizuar detyrat e përditshme dhe për të mbajtur në kontakt me miqtë apo klientët të lehtë dhe të besueshme.

Outlook Express to Outlook Converter Download Unlock Outlook Express to Outlook

Ka edhe një problem i madh kur është fjala për Microsoft Outlook, megjithatë. Të përfshira në Windows XP dhe të vjetër është shumë më pak të fuqishme Outlook Express, përdoret ende nga dhjetra miliona njerëz në mbarë botën. Problemi është se të dy Outlook Express dhe shumë më të sofistikuar Microsoft Outlook dy formate të përdorni të ndryshme, bërë pajtueshmërinë dhe shkathtësi një problem në shumë situata. Për shembull, në qoftë se ju të përmirësuar në Windows 7, ju do të gjeni se tuaj të vjetër Outlook Express kontaktet dhe e-mail ruhet në Format EML fillimisht do të paoperueshëm kur ju filloni duke përdorur Microsoft Outlook ose Windows Mail live. Përveç kësaj, në qoftë se ju të ndryshojë me kalimin nga Outlook Express për Outlook, ju nuk do të ketë mesazhet tuaja transferohen automatikisht.

Për të korrigjuar këtë problem hasur shpesh, përdoruesit do të duhet një EML për PDT converter. Kjo do të bëjë të gjitha të dhënat ruhen qasshme në Microsoft Outlook duke kursyer ju një ton të problemeve. Nuk janë të ndryshme Outlook Express për Outlook converters në dispozicion sot dhe ata mund të ju ndihmojë me disa nga këto probleme pajtueshmërinë. Megjithatë, Shumë nga këto programe të vijë me disa kufizime të mëdha. Për shembull, një shumë prej këtyre aplikacioneve konvertimit nuk e ruajnë strukturën e directory, kur ju e eksportit të dhënave. Përveç kësaj, bashkangjitur në email nuk mund të transferohet gjatë procesit të. Ka edhe shumë kufizime të tjera të mundshme, duke përfshirë formate mbështetur, kufizimet e file size dhe çështjet encoding.

Për fat të mirë, nuk është një zgjidhje e cila mund të lehtësojë këtë situatë dhe të bëjë të mundur që të besueshme migrojnë email nga EML për PDT lehtë dhe me të gjitha karakteristikat dhe të dhënat e paprekur. Quajtur me vend Outlook Express për Outlook Converter bën pikërisht se, duke e bërë atë mjet ideal për të kthyer fotografi krijuar nga një shumëllojshmëri të gjerë të aplikimet-mail, duke i bërë ato në përputhje me Microsoft Outlook. I softuerëve është veçanërisht i gjithanshëm, si dhe të shpejtë dhe fleksibël. Kjo e bën këtë zgjidhje një të madh kohë-saver që ju lejon të thjesht të harrojnë për shkallë të gjerë probleme të emigracionit që shumë biznese përvojë me këtë lloj gjeje. Në vend të kësaj, ju mund të le këtë program bëjnë punën e vështirë për ju.

Download Outlook Express to Outlook Converter Buy Outlook Express to Outlook Converter

Outlook Express për Outlook Converter gjithashtu ofron një numër të opcioneve të konvertimit të avancuara. Fotografi EML mund të konvertohet në Format msg dhe anasjelltas. Të dy EML dhe Msg fotografi mund të konvertohet në një shumëllojshmëri të gjerë të tjera Formatet e-mail duke i bërë ato të përshtatshme për të punuar me vetëm rreth çdo tjetër klient email aktualisht në treg.