Marrja Konvertimi SUKSESSHËM Every Day

Shkarko

Shkarko

Përderisa shumica e përdoruesve në shtëpi tani përdorim web-based email, shumica e bizneseve të mbështeten në përdorimin e klientët e-mail për të trajtuar të gjitha e-mail e tyre dhe kontaktet e listave, duke e bërë atë më të përshtatshëm për ruajtjen e sigurt të dhënat si online dhe offline. Ka shumë klientët e-mail të ndryshme në treg sot, por industria e standardeve mbetet atyre produkteve të bërë nga Microsoft. Deri tani më popullore dhe në mesin e klientëve më të sofistikuar email në përdorim në bizneset sot është Microsoft Outlook, përfshirë me të gjitha edicionet e Microsoft Office. Bizneset mund të përdorni të klientit email për të trajtuar email llogarive të shumta pa kufizime, duke përfshirë edhe web-based email llogarive. Ajo mund të ruani edhe mijëra e kontakteve dhe për të ndihmuar organizimin e komunikimit të përditshëm detyrat.

Për fat të keq, nuk mund të jetë gjithashtu probleme të mëdha pajtueshmërinë kur vjen puna për të duke përdorur Microsoft Outlook ose shumë të thjeshtë klientët e-mail pa pagesë përfshihen me Windows. Windows XP dhe botimet e mëparshme të Windows përfshijnë Outlook Express ndërsa Windows Vista është i furnizuar me Windows Mail live dhe Windows 7 blerë me të Windows Mail. Kjo është ajo ku njerëzit kanë nevojë për një program si Outlook Express për Outlook Converter për të kapërcyer këto migrimit të përbashkëta dhe programet e pajtueshmërisë. Outlook Express për Outlook Converter ndihmon lehtësuar e-mail klient të lidhura me probleme kur të emigrojnë për një version më vonë të Windows. Kjo e bën Outlook Express për Outlook Converter ideal për përdoruesit e dy të biznesit dhe në shtëpi ashtu, kushdo që përdor një email klient për të trajtuar llogaritë e tyre-mail.

Outlook Express për Outlook Converter është një EML për PDT converter dhe më shumë, mbështetur formatet e-mail dhe kontaktet shpëtuar nga botimet e ndryshme të produkteve të Microsoft-mail. Ndërsa produktet e-mail e Microsoft-it do të sigurojë import themelore dhe karakteristikat e konvertimit, ata janë shumë të kufizuara dhe nuk japin shkallën e karakteristika që Outlook Express për Outlook Converter nuk. Outlook Express për Outlook Converter ruan çdo të bashkëngjitni skedarë email dhe gjithashtu ruan strukturën e directory të klientit të vjetër tuaj e-mail. Ka gjithashtu ka çështje encoding apo kufizime madhësia e skedës, duke e bërë këtë zgjidhje më të plotë me veti dhe të gjithanshëm në dispozicion.

Extra Features

Outlook Express për Outlook Converter ofron një lirë MBOX për mjet EML konvertimit i cili lejon përdoruesit email ekstrakt të ruajtura në fotografi e formatit MBOX, ato të përdorura nga klientët e-mail të tilla si Thunderbird dhe Rrethim. Ndërsa mjet mund të shkarkoni më vete, ajo është e përfshirë si pjesë e paketës shkarko.

Azhurnimi

Për ata të cilët kanë qenë duke përdorur software më parë, është gjithashtu e mundur për të përmirësuar në versionin e plotë pa pasur nevojë të instalosh ndonjë gjë. Të gjithë ju duhet të bëni është të klikoni në linkun për të ridrejtuar tek faqja e rendit, duke e lejuar ju për të përfunduar blerjen tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të marrë një licencë të vlefshme dhe të zhbllokuar edicionin e gjykimit, kthyer në një plotësisht funksionale mjet email konvertimit.

Kërkesat e sistemit

Outlook Express për Outlook Converter ka kërkesat modeste të sistemit, dhe ajo do të punojë në çdo sistem operativ Windows nga Windows 98 për të Windows 7. Një 1 GHz procesor dhe 512 MB memorie është e mjaftueshme për të drejtuar programin dhe të gjitha karakteristikat e tij. 10 MB hapësirë ​​të lirë hard drive është e nevojshme. Të gjitha versionet e Microsoft Outlook nga 98 në 2010 janë të përkrahura, duke përfshirë edhe të fundit 64-bit 2010 botim.

Formate të mbështetur dokumentit

Të dhëna: EML, Msg, EMLX, MBOX, MBX Prodhim: PST, RTF, TXT, EML, Msg, MHT, TNEF dhe HTML * – Format DBX nuk është i mbështetur, ju lutem ruani Outlook Express email në EML fotografi të parë – lexuar më shumë rreth të lirë dbx heqës në on-line ndihmën tonë. MBOX dhe formate MBX janë të mbështetura nga pa add-on.