Marrja Konvertimi SUKSESSHËM Every Day

Shkarko

Outlook Express për Outlook

E enjte, Mund 19, 2011 @ 11:05 PM
admin

SHËNIM: Outlook Express për Outlook Converter është duke punuar me fotografi të. Format EML ruajtur nga Outlook Express. Kjo nuk është projektuar për të nxjerrë email nga Outlook Express depo DBX. Ju duhet të përdorni falas DBX nxjerrës apo ruani email me fotografi individuale EML para se të përdorin Outlook Express për Outlook Converter (lexoni më poshtë).

Outlook Express për Outlook Converter mund të punojnë si Import shërbimeve Outlook ose Converter Email.

Me regjimin e parë (Import Outlook) ajo është e aftë të transferojë shumën e dosjeve email zgjedhura në Microsoft Outlook (për profilin e albumit), append file ekzistues PST ose të krijojnë file të ri PDT dhe popullojnë atë me email zgjedhura të. EML. .EMLX ose. Format msg.

Në mënyrën e dytë (Converter Email) ajo është e aftë të konvertojë fotografi të shumta email në mes të disa formate. Formatet e mëposhtme mund të përdoret si një burim EML, Msg, EMLX, MBOX, MBX. E prodhimit mund të kryhet në formatet e mëposhtme: PST, RTF, TXT, EML, Msg, MHT, TNEF dhe HTML.

Outlook Express DBX për Outlook

Udhëzimin e mëposhtëm përshkruan rrugën për nxjerrjen e email nga fotografi DBX ( korruptuar edhe ) e Outlook Express, ruajtur ato si fotografi të shumta të veçantë të. formatin EML dhe importit. fotografi EML ne Outlook.

Le të themi se emailet tuaja janë të ruajtura brenda fotografi DBX e Outlook Express. Ju duhet të ruani ato duke përdorur standarde Outlook Express ose metoda nxjerrjen e tyre duke përdorur një mjet pa pagesë DBX nxjerrjen në dispozicion nëpërmjet internetit.

Përdorimi i shërbimeve të lirë unDBX për nxjerrjen e email nga DBX

 1. Shkarko pa pagesë DBX nxjerrës dhe ekstrakt atë nga arkivi.
 2. Mbylle Outlook Express dhe të drejtuar fotografi undbx.exe si ekzekutues standarde.
  ju lutem vini re që ju duhet të kandidojë atë në të njëjtin sistem ku profilet Outlook Express janë të konfiguruar.

   

 3. Ndryshimi burimi. Folder dbx nëse është e nevojshme.
 4. Ndryshojë vlerën dosjen e destinacionit nëse është e nevojshme. EML fotografi do të ruhen në këtë vend.
 5. Aktivizo “Mode Rimëkëmbjes” në rast se fotografi. tuaja DBX janë të korruptuar.
 6. Shtyp Ekstrakt butonin dhe prisni derisa të programit përfundon nxjerrjes.

The DBX Extractor do të kursejnë të gjitha emailet në dosjet përkatëse brenda destinacionit të zgjedhur. Është më mirë për të krijuar dosjen e destinacionit të veçantë dhe e përdorin atë në vend të desktop.

Nëse ju nuk keni Express Outlook instaluar dhe kështu nuk kanë ekzistuese të Outlook Express profilet, ju mund të përdorni nxjerrës DBX nëpërmjet komandën e shpejtë:

undbx <DBX-dosje-OR-Emri> <OUTPUT-dosje>

Nëse dosjen e destinacionit është lënë jashtë, . dbx fotografi do të nxirren për sub-folders në dosjen aktuale të punës.
Për nxjerrjen e email nga i korruptuar. DBX ju duhet të specifikojë “–shërohen” komandën gjithashtu:

undbx –shërohen <DBX-dosje-OR-Emri> <OUTPUT-dosje>

Ruaj Outlook Express Email tek File EML

Ju mund të ruani Outlook Express email në fotografi e formatit EML dorë pa përdorur ndonjë mjetet e palës së tretë.

Për të ruajtur mesazhin Outlook Express për EML skedar:

 1. Zgjidhni mesazhin brenda Outlook Express
 2. Drag atë në dosje në hard drive tuaj ose në desktop Windows dhe heq dorë këtu
  Ju mund të përdorni edhe File menu – Ruaj për të ruajtur e-mail

Transferimi fotografi EML për Outlook Profile

Tani ju keni shumën e Fotografi EML ruhen në nën-folders përkatëse sipas strukturës dosjen e destinacionit. Outlook Express për Outlook Converter do të bëjë të gjitha punë tjera për të transferimin e-mail tuaj dhe dosjet e strukturës në Outlook.

 1. Shkarkoni dhe instaloni Express Outlook për Outlook Converter.
 2. Run Outlook Express për Outlook Converter dhe shtypni Tjetër buton
  (kaloni ne faqen e parë, sepse të gjitha parametrat janë zgjedhur tashmë të email importit për Outlook profilin e albumit)
 3. Shtyp Shfletoj button dhe zgjidhni dosjen burim ku Fotografi EML dhe nën-forders arelocated
  (ajo është dosjen rrënjë emri i cili u zgjodh si dosjen e destinacionit për mjet unDBX)
 4. Shtyp Tjetër button për të filluar scan e strukturës dosjet. Programi do t'ju tregojë të gjitha emailet që u gjetën në dosjet nën-tuaj
 5. Shtyp Fillim butonin dhe Outlook Express për Outlook Converter do të transferojë të gjitha dosjet dhe e-mail brenda Pikëpamje profil.
EML to PST Converter

EML për PDT Converter

Kur e importit do të përfundojë ju mund të inspektojë dhe të hapur të hyni gjeneruar Outlook Microsoft për të parë se si mesazhet janë importuar dhe organizimin e tyre.